Balazs Dzsudzsak - Oyuncu İnceleme

Balázs Dzsudzsák
Yakın zamanda Beşiktaş'ın da ilgilendiği Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak, Bursaspor'la transfer görüşmelerine başladı. Dinamo Moskova takımında ofansif orta saha (sol) olarak oynayan futbolcu Türk takımlarından birine transfer olur mu bilinmez ama FM 2015'teki özelliklerine bakarak bir karar vermek isteyebilirsiniz.





Football Manager 2015'te Dinamo Moskova takımında başlayan Balazs, bir kanat oyuncusunda olması gereken tüm oyuncu özelliklerine ve daha fazlasına sahip.

Hızlı, çok iyi orta yapan ve pas veren Macar oyuncu, duran toplar konusunda da oldukça iyi. Sol açık için ortalamanın çok üstünde olan oyuncunun bitiricilikteki yetenekleri de içeri katettiğinde ceza sahasında oldukça tehlikeli olmasını sağlıyor. Görünen tek dezavantajı, yoğun bir fikstürde çabuk yorgun düşebilecek olması. Bu yüzden zaman zaman bu mevkide rotasyona gitmeniz gerekebilir. Sol kanat için ofansif bir oyuncu arıyorsanız hem özellikleri hem de milli takım deneyimiyle takımınıza büyük bir katkı sağlayacaktır.

Yorumlar

  1. eski oyundan biliyorum bu adamı alırdım takıma. kaliteli ama eski versiyonda pek yorgunluk çekmiyodu. fm15te almadım hiç daha ama çok endişe etmeye gerek yok o konuda bence

    YanıtlaSil

Yorum Gönder