FM 2015 - Antrenman Yönetimini Üstlenme


Oyuna yeni başlanıldığında, oyunun hemen başında asistan menajer hangi sorumluluklarda yardımcı olmasını istediğimizi sorar. Bilerek veya bilmeyerek yaptığımız seçimler sonucunda bazı işlerin sorumluluğunu üstüne alır. Başta yapılan bu ayarlamanın yarattığı en büyük sıkıntı, asistana verilen antrenman yönetiminin nasıl geri alınacağınıdır.


Aslında basit olan, ama yeni başlayanlar için sıkıntı yaratabilecek bu sorunun çözümü için "Kulüp Çalışanları - Sorumluluklar" menüsünü takip ederek en alttaki Antrenman kısmından; As takım genel antrenmanını yönetir ve As Takımın maç antrenmanlarını yönetir seçeneklerinin sağ tarafından kendi adınızı seçerek "Onayla" tuşuna basmanız yeterlidir.







Ayrıca genç oyuncu gelişimini kendiniz yönlendirmek istiyorsanız yine aynı menüde Genç takımın genel antrenmanını yönetir ve Genç takım oyuncuları için bireysel antrenman programı hazırlar görevlerini de üstlenebilirsiniz.

Antrenman sorumluluklarını üstlenmeniz, takımınıza uyguladığınız taktik üzerinde çok etkilidir, bu yüzden mutlaka bu işi kendiniz üstlenmeye çalışın. Genç oyuncu gelişimini yönetmek her ne kadar önemli olsa da çok fazla zaman ve emek isteyen bir iş, bu yüzden hızlıca maç yapmak isteyenlerin bunu tekrar düşünmesi gerekiyor.

Yorumlar