FM 2015 - FMF Taktik Dosyaları Nasıl Yüklenir



FMF uzantılı dosyalar, football manager taktik dosyaları; diğer menajerlerin taktiklerini test etmek ve takıma uygulamak için kullanılan bir yönten. Bu dosyayı steam veya forum siteleri yoluyla elde edebilirsiniz, isterseniz kendi fmf dosyanızı oluşturup arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. FMF dosyası nereye atılır ve nasıl çalıştırılır sorularının cevabını aşağıdaki fotoğraflarda bulabilirsiniz.


1 - Taktikler kısmına girip var olan taktiğin sağındaki oku tıklayın, çıkan menüde Taktik Yönetimi... seçeneğini tıklayın. Sıfırdan taktik oluştururken de bu seçeneğe ulaşabilirsiniz.




2 - Çıkan ekranda Dahil Et kısmına tıklayın.



3 - Bu adımda önemli olan konu şu: fotoğrafta işaretli olan konum kısmından, fmf dosyasının yüklü olduğu yeri seçmeniz gerekiyor. Bu kısmı göz ardı edenler olabiliyor. Konumu belirlediğinizde listede dosya adı çıkacak, bunu seçip Yükle seçeneğini tıklayın.



4 - Bu adımı farklı yapanlar olabilir, ama ben o yolları denediğimde dosyayı taktik listesinde göremedim. Bu yüzden benim kullandığım bu yolu deneyebilirsiniz. 3. seçenekte "Yükle" dedikten sonra karşımıza aşağıdaki fotoğrafaki gibi bir görüntü geliyor. Burada taktiğin solundaki check işaretinin beyaz olduğundan emin olduktan sonra Dosyayı kaydet diyoruz, çıkan ekranda taktiğe istediğiniz gibi bir isim verip kaydedin.



5 - Taktiğe kendi istediğimiz gibi bir isim verip kaydettikten sonra artık Kayıtlı Taktikler kısmından, yüklediğiniz taktiğe verdiğiniz isimle ulaşabilirsiniz.


                                          ( .fmf nereye yüklenir, .fmf nasıl yüklenir )

FMF dosyaları ile yüklenen taktikler sayesinde sadece taktik dizilişi değil; duran top organizasyonlarını, oyuncu direktiflerini, oyuncu görevlerini, takım direktiflerini ve rakip hakkında talimatları da değiştirmiş oluyorsunuz.

Yorumlar