Luka Jovic - Oyuncu İnceleme


Yaş : 16
Ülke : Sırbistan
Pozisyon : En iyi, Santrafor (merkez), ikincil pozisyon OOS (sol)
Değer : 450.000 $

Tek başına takımın gol yükünü kaldıracak kadar iyi bir santrafor. Genç yaşına, deneyimsizliğine rağmen fiyatının başta düşük olması ve eksik olan deneyimini çok hızlı bir şekilde kapatması büyük bir avantaj.



Oyunun hemen başında elinizi çabuk tutmazsanız başka bir takıma kaptırırsınız. Çok seri şekilde teklif alıyor, çok nadir ilk sezon takımda kaldığı oluyor. Onda da takımın en çok gol atan oyuncusu oluyor zaten (bkz. istatistik resmi). Eğer oyuna iyi bir takımla başladıysam mutlaka alıyorum, düşük takımlara gelmeme huyu var ne yazıkki.



2015 Sezonu Oyuncu Yetenekleri:





2025 Sezonu Oyuncu Yetenekleri






Çok yönlü bir golcü; hem uzaktan şutlarda hem adam geçmede hem de markajdan kurtulmada çok başarılı, bir diğer güzel özelliği de antrenmanlardan yüksek verim alması. Yukarıdaki iki resim arasındaki fark da bunu kanıtlıyor zaten. En iyi hücum oyuncuları, en iyi forvetler listelerinde üst sıralarda yer alıyor.


Oyuncunun 2025'teki Kariyer İstatistikleri:


Oynadığım bu FM 2015 kariyerinde Real Madrid kancayı attı, neredeyse her maç gol atıyor. Eğer son vuruşlarda sıkıntı yaşayan forvetleriniz varsa sizin için çözüm Luka Jovic.

Yorumlar