Mats Moller Daehli - Oyuncu Analizi


Yaş : 19
Ülke : Norveç
Pozisyon : En iyi pozisyon OS/OOS (Sol), oynayabildiği diğer pozisyonlar OS/OOS (merkez/sağ)
Değer : 3.9 Milyon $

FM15.3.2 güncellemesinde Freiburg takımına geçti, eski veritabanıyla oynayanlar Cardiff'te görecekler bu ortasaha oyuncusunu.



Her ne kadar orta saha oyuncusu olsa da gol yollarında da etkili. Farklı Football Manager 2015 kariyerlerinde de karşılaştığımda özellikle asist sayısı çok yüksek oluyor. Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor oluşu da taktik değişiklikleri veya sakatlıklar söz konusu olduğunda büyük fayda sağlıyor. Orta sahanın jokeri. En büyük sıkıntı, FM15.3.2 güncellemesi sonrasında gittiği takımın sezon başında almak istediğinizde yüksek paralar istemesi.

2015 Sezonu başında kaydedilmiş bilgileri

2025 Sezonunda kaydedilen bilgileri
Gelişen yeteneklerine bakıldığında bazı özelliklerinin gerilediği görülse de, takıma gol ve asist olarak katkısı büyük oldu. Bu oynadığım kariyerdeki tek dezavantajı kendisini Cardiff'ten kurtaramaması oldu. Ama aşağıdaki istatistiklere bakıldığında her şeye rağmen takıma katkısının büyük olduğu görülüyor. Bence wonderkid listelesindeki en iyi orta saha oyuncuları arasında yer almasa da ortalamanın çok üzerinde bir performans sergiliyor, dediğim gibi oynadığım bu kariyerde transferde yüzü gülmedi.

2025'e kadar olan sezonluk oyuncu istatistikleri


Eğer orta sahanın solunu güçlendirmek istiyorsanız Mats Moller Daehli iyi bir yatırım olacaktır.

Yorumlar