Dimitar Berbatov - FM 2015






Şu sıralar adı Galatasaray ile anılan Dimitar Berbatov; CSKA Sofya, B. Leverkusen, Tottenham, M.United, Fulham ve Monaco takımlarında top koşturdu. Şu anda serbest olan Bulgar futbolcunun Football Manager 2015 kariyerinde neler yaptı bir göz atalım. Yaşına rağmen gol yollarında etkili olabilecek gibi görünüyor.





                                                            Dimitar Berbatov Golleri


İlk sezona başladığında 33 yaşında olan Berbatov'un özellikleri, mevkisi için oldukça yüksek. Yaşına rağmen çok seri, gol yollarında bitirici ve soğukkanlı oluşu büyük bir artı sağlıyor. Ayrıca pas ve vizyon özelliklerinin yüksek oluşu da takım arkadaşlarına gol pozisyonları hazırlamasında faydalı.
Dimitar Berbatov her ne kadar bizim devam ettirdiğimiz 13 yıllık FM 15 kariyerinin başlarında emekliliğine ayrılmış olsa da, oyun süresi bulabileceği bir takımda daha geç emekli olabilir ve oldukça da etkili olur gibi görünüyor. Reelde Galatasaray takımına transfer olup süper ligde top koşturması nasıl olur bilinmez, ama gelirse umarız ki FM 15 kariyerinden daha uzun bir süre top oynar.

Yorumlar