FM 2016: Zoru Seven Menajerlere Takım Önerileri

Merakla beklediğimiz Football Manager 2016'nın çıkış tarihi yaklaştıkça, oyunla ilgili planlar da yapılmaya başlanıyor. Özellikle gerçek hayatta yapılan yeni transferler sonrası, birçok kişi tuttuğu takımın yeni halini yönetebilmek için sabırsızlanıyor. Ama en iyi takımlarla veya en güçlü takımlarla oynamayı sevmeyenler için de FM 2016'da birçok seçenek olacak gibi görünüyor. Zoru sevenler için birkaç takım belirledik;




1- Parma F.C.

90'lı yıllara kadar büyük başarılara sahip olamayan İtalyan kulübü, 1992-2002 yılları arasında birçok başarıya imza attı. O zamanlar kadrosunda birçok dünya yıldızını barındıran kulüp, geçtiğimiz sezon yaşadığı finansal problemler sonrası küme düşürüldü. Önümüzdeki sezonda Seri D'den devam edecek olan Parma, kulübe eski ihtişamını kazandırmak isteyen menajerler için FM 2016'da zorlu bir seçim olacaktır.

2- AFC Bournemouth
Geçtiğimiz sezon kusursuz bir performans sergileyerek Premier Lig'e çıkan kulüp, tarihinde ilk kez en üst lige çıkmış olacak. Premier Lig'in en düşük bütçesine ve en küçük stadyumuna sahip olan Bournemouth, devler arasında yaşam mücadelesi verecek. Aradığınız gerçek bir savaşsa, bu takımı yönetmek size iyi bir FM 2016 macerası yaşatacaktır.

3- Elche
Football Manager 2016'da parasız da takım yönetebilirim diyorsanız İspanyol kulübü Elche tam aradığınız takım. İki sezon üst üste vergi borçlarını ödeyemediği için küme düşürülen takım, oyuncu paralarını zar zor ödeyebildiği bir bütçeye ve önünde onu bekleyen zorlu bir mücadeleye sahip. Zor şartlar altında FM 2016 oynamayı planlayanlar için zorlu bir İspanya mücadelesi olacaktır.


İyi bir kadro oluşturma planı ile üç takımı da başarıyla zafere taşımak mümkün. Ama bunun için gereken bilgiye ve sabra sahip misiniz?

Yorumlar