Football Manager 2016 - 10 Santrafor Önerisi


Uzun - kısa, iri - ufak fark etmez... Golcü golcüdür. Her santraforu oynatabileceğiniz 100'den farklı yol vardır ama amaç bir tanedir: Gol atmak. FM 2016'da gol yollarında etkili oyuncu bulmakta kararsızlık yaşıyorsanız işte faydalanabileceğiniz 10 kişilik bir liste. En iyi 10 santrafor mu? Kişiye göre değişir ama 10 oyuncudan oluşan çok iyi bir santrafor transfer önerisi olduğu kesin.

1- Mauro Icardi
22 yaşındaki bu doğal forvet, gol yollarındaki en iyi silahlardan birisi. Mevcut yetenekleri emekli olana kadar hiç gelişmeyecek olsa bile gol yollarında büyük bir tehlike olmaya devam edecektir. Football Manager 2016 için en iyi forvet yatırımlarından birisi.


2- Alvaro Morata
Juventus'ta oynayan bu genç santrafor, henüz 22 yaşında ve gelişime açık olması sayesinde çok cazip bir seçenek. Güçlü yapısı sayesinde tek başına gol pozisyonlarını hazırlayıp golü atacak güçte. Eğer para sıkıntınız yoksa mutlaka transfer yapmanızda fayda var.


3- Romelu Lukaku
EURO 2016'da da boy gösteren bu Belçikalı forvet oyuncusu, transfer arayışınıza bir son vermenizi sağlayacak. Gittiği her takımın forvet hattına hareket getiren 22 yaşındaki oyuncu, 2'li forvette de başarılı olsa da ileri uçta tek adam olduğunda mücizeler yaratabiliyor.



4- Paulo Dybala
Yine Juventusta oynayan bir forvet. Oyunun başında Juventus'u ikna etmek imkansız denecek kadar zor, ilerleyen dönemlerde de Dybala'yı Juventus'tan ayrılmaya ikna etmekte zorluk yaşayacaksınız. Ama bu transferi tamamlamışsanız en iyi menajerler arasına adınızı yazdırabilirsiniz. Transfer etmesi zor olabilir ama golleri atmaya başladığında bu zorluğa değdiğini göreceksiniz.


5- Gabriel Barbosa
Geleceğin Neymar'ı olarak gösterilen 18 yaşındaki Barbosa, forvet hattınız için iyi bir yatırım olacaktır. Hız, güç ve teknik olarak gayet iyi durumda olan "Gabigol", şans verdiğiniz zaman yüzünüzü güldürecektir.


6- Jonathan Calleri
Hemen alıp oynatabileceğiniz durumda olmayabilir, ama bitiricilik özelliğine ve diğer yeteneklerine odaklanır, bir sezon da iyi bir ligde kiralık oynatırsanız takımın vazgeçilmezi olacağı garanti.

7- Luciano Vietto
Üst düzey mücadelelere hazır olmak istiyorsanız, forvet hattınızı Vietto ile doldurabilirsiniz. Hız ve bitiricilik olarak mükemmel durumda olması, golcü ihtiyacı acil olan takımlar için ideal bir seçim olmasını sağlıyor.

8- Andre Silva
Geleceğe bir yatırım olarak düşünebileceğimiz bir transfer seçeneği daha. Satın alıp kiralayın, birkaç sene sonra dünyanın sayılı golcülerinden birisi olarak takıma geri dönsün. İster satın ister oynatın, her iki durumda da kazançlı çıkacaksınız.

9- Donis Avdijaj
18 yaşında ve gelişimine hızla devam ediyor olmasına rağmen iyi bir takımda kendisine ilk 11'de yer bulabilecek bir oyuncu. İsmini telaffuz etmek zor olsa da attığı golleri izlemek keyifli olacaktır.

10- Wilfried Bony
Oyunun en uzun santraforlarından birisi olmasa da en güçlülerinden birisi olmaya aday olan Bony, hakkı verilmemiş oyunculardan birisi. Bu yüzden oyunun başlarında transfer listesinde yakalayabilir ve takımınıza mükemmel bir golcü kazandırabilirsiniz.


Yorumlar