Football Manager 2016: Çıkış Tarihi Yaklaşıyor

Football Manager 2015'le büyük başarı yakalayan SI Games, sıradaki FM 2016 ile de hayranlarının yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Piyasaya çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri gibi henüz belirsiz konular olsa da tüm soruların cevap bulmasına çok az bir süre kaldı.

Çıkış tarihi belli oldu.
Sports Interactive'in popüler oyunu Football Manager serisinin en sonuncusu olan Football Manager 2016'nın çıkış tarihi net olmamakla beraber (tarih belli oldu) çoğu yorum Kasım 2015'te olacağı yönünde. Miles Jacobson'un twitter hesabında yaptığı açıklamaya göre Football Manager 2016 özellikleri Şubat ayında çoktan belirlendi ve sabitlendi. Bu yüzden oyunun çıkış haberi biraz daha erken gelebilir. Sistem gereksinimleri ne olacak henüz bilinmese de, yeni ve daha iyi bir 3D maç motorunun çıkacağı haberi, daha sağlam ekran kartı ihtiyacı doğuracağa benziyor.

Yaptıkları geniş veritabanı çalışmalarını nisan ayında forumlarda duyurdular, hatta veritabanının daha tutarlı olabilmesi için sitelerinde araştırmacılar aramaya başladılar. FM 2015'le yakalanan üst düzey gerçekçilik seviyesini de FM 2016 ile ekleyecekleri çok daha fazla sayıda ayrıntıyla bir basamak daha yükseltecekler gibi görünüyor. Özellikle kulüp yönetimiyle ilgili; keyif vereceği kadar oyuncuları çileden çıkaracak olan birçok ince ayrıntı ekleneceği sözü forumlarda dolanıyor. Football Manager 2016 yenilikleri ve yeni özellikleri ile 2016 yılına damgasını vuracak gibi görünüyor.

Yorumlar