Football Manager 2016: Çıkış Tarihi Belli Oldu


Merakla beklenen FM 2016 çıkış tarihi sonunda belli oldu. Birçok yeni özellikle birlikte PC, Mac ve Linux için aynı anda piyasaya sürülecek olan Football Manager 2016, tablet ve mobil sürümlerini de içeriyor.



Çıkış tarihi 13 Kasım 2015 olarak bildirildi. Oyun, PC ve Mac dışında Football Manager Touch sayesinde tabletten de oynanabilecek. Ayrıca Football Manager Mobile sürümüyle de mobil cihazlardan oynamak mümkün olacak.

Football Manager 2016 yeni özellikleriyle beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Göze çarpan en renkli özellik, sıfırdan bir kulüp oluşturup, bütçe belirleyip diğer menajerlerle mini-liglerde mücadele edebileceğimiz Fantasy Draft modu. Bunun dışında menajer oluştururken çok daha fazla ayrıntıya ulaşma imkanınız var. Yeni duran toplar oluşturucusu da yaratıcılığınızı kullanarak rakibi daha çok zorlayabileceğiniz organizasyonlar yapmanıza olanak verecek. Sakatlıklar da daha gerçekçi olacak. Bunun yanında bilgisarın yönettiği takımların transferleri de geliştirilmiş, daha anlamlı transferler yapacaklar. Basın konuşmaları ve etkileri de geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak.

FM Touch sayesinde kaydettiğiniz oyunlarınıza daha sonra PC veya tablet sayesinde ulaşabileceksiniz. Böylece her cihaz değiştirdiğinizde yeni bir kariyere başlamak zorunda kalmayacaksınız.

Oyunu erken sipariş edenler oyunun çıkış tarihinden 2 hafta önce full beta sürüme ulaşma imkanına sahip olacak. Diğer menajerlerden bir adım önde olmak isteyenler bunu değerlendirmek isteyebilir.

FM 2016 üç boyutlu oyun motoruna eklenen 2000'den fazla animasyon da oyun keyfimizi artıracak gibi görünüyor.


Yorumlar

  1. duran toplarla ilgili olan kısım iyi olsun. oyuna en çok etki eden etken duran toplardı bence en azından fm 2015'te ama müdahale etme kısmı çok yetersizdi. bu duran top ayarlama özelliği iyiyse fm 2016 bomba gibi olur.

    YanıtlaSil
  2. erken sipariş fiyatı 100 tl olmasa daha iyiydi
    çok pahalı

    YanıtlaSil
  3. Mobile ne zaman çıkacak

    YanıtlaSil

Yorum Gönder