BPBS Taktiği - Antrenman

Genel ve maç öncesi antrenmanlarını mutlaka kendiniz ayarlayın, asistan menajere bırakmayın. Sezon içinde aşağıdaki gibi bir program kullanıyorum.





Sezon öncesi çok sayıda oyuncu aldıysanız ya da taktiğe yeni geçtiyseniz Dengeli değil de Maç Taktikleri yapıp yoğunluğu artırabilirsiniz. Ben daha çok kondisyon yüklemesi yapıyorum sezon öncesi.

Bireysel antrenmanları da kendiniz yaparsanız iyi. Ama ben sürekli takip edemediğimden otomatiğe bırakıyorum. Her oyuncuya oynadığı pozisyonu için (tüm görevler şeklinde) bireysel antrenman yapıyorsunuz ama forvetler fırsatçı golcü olarak bireysel antrenman yaptırılırsa verimleri artıyor. Antrenman yoğunluğu "ORTALAMA" olursa sezon sonuna kadar sıkıntı yaşanmıyor.

Yorumlar

  1. Kusura bakma ben birşey sorucamda. Ben antrenman odağını yalnlışlıkla asistana otamatik olarak ayarladım bunu nasıl değiştirebilirim kendim yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Kulüp çalışanları" menüsünden "Sorumluluklar" kısmına geliyorsun. Orada "As takımın genel antremanını yönetir" yazan yerin sağında kendi adını seçip kaydediyorsun. Orada asistan menajerin olduğu için otomatik olarak değişiyordur şu anda.

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı oldu bekletmeden cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder