Football Manager 2016: Alınması Gereken 3 Wonderkid


Football Manager bir bilgisayar oyunu olmaktan çıktı, yaşam tarzı haline geldi. Saatlerimizi bu oyun yüzünden bilgisayar başında geçirdiğimiz oldu. Serinin her oyununda en etkili futbolcuları, en yetenekli oyuncuları bulabilmek için çok fazla uğraştık. Şimdi Football Manager 2016 kapıya dayanmışken, hazırlıklara önceden başlamakta fayda var.


FM 2015'te kendisini gösteren ve FM 2016'da da futbol arenasında adından sıkça duyuracağını belli eden en iyi genç yeteneklerden üç tanesini belirledik.

1 - Martin Ødegaard

Real Madrid'in 16 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, aynı zamanda Norveç milli takımında da görev alıyor. Tam olarak bilinmese de kazancının şimdiden çok yüksek olduğu biliniyor. Eğer Football Manager 16 çıkış tarihine kadar bir kulübe kiralanmamış olursa, orta seviyeli takımlar için iyi bir kiralama opsiyonu olacaktır.


2 - Oliver Torres

Şu anda Portekiz'in Porto takımında taraftarları coşturan Torres, Atletico Madrid'in gelecek vadeden genç yeteneklerinden birisi. Barcelona'nın Xavi'nin boşluğunu gelecekte doldurabilmek için gözünü şimdiden bu oyuncunun üstüne diktiği de söylentiler arasında. FM 2016 piyasaya çıkış tarihine kadar ne olursa olsun, Torres reel futbolda şimdiden avrupa ve yerel lig seviyesinde otoritelerin takdirini kazanmış durumda. Oyun başlangıcında ucuza bulursanız fırsatı kaçırmayın, başka şansınız olmayabilir.


3 - Richairo Zivkovic

18 yaşındaki harika çocuk, Football Manager 2015'te de adından sıkça bahsettirmişti. Özellikle uzun kariyer oynayanların takip ettiyse fark edeceği inanılmaz bir gelişme hızı vardı. Bu gelişim hızını ve golcü özelliğini Football Manager 2016 oyununda da göstereceğine şüphe yok.




Bu gelecek vadeden wonderkids listesi uzar gider, düşünceleriniz veya sıralamalarınız daha farklı olabilir. Sizin Football Manager 2016'da takip edeceğiniz favori wonderkids listeniz ne olurdu?

Yorumlar