FM 2016 Wonderkids - Ianis Hagi


Ianis Hagi
Henüz resmi bir liste olmasa da Football Manager 2016 wonderkids listesi için birkaç aday şimdiden merakla bekleniyor. Bunlardan en popüler olanı da Ianis Hagi. Şüphesiz ki  wonderkid listesinin üst sıralarında kendisine yer edinecek.



Zamanında Real Madrid ve Barcelona gibi İspanyol devlerinde oynayan, daha sonra da Galatasaray'la şampiyonluklar ve UEFA Kupası kazanan Gheorghe Hagi'nin oğlu olan Ianis Hagi, babasının sahibi olduğu ve antrenörlüğünü yaptığı Romanya'nın Vitorul Constanta takımında oynuyor. Şimdiden as takıma girip golünü attı bile. Top kontrol, vizyon, duran toplar, teknik, yaratıcılık gibi özelliklerinin çok yüksek olması bekleniyor.

Gheorghe Hagi, oğlunun kendisinden çok daha iyi bir futbolcu olacağını söyledi. Özellikle her iki ayağını da aynı derecede iyi kullanıyor olması büyük bir avantaj. Ianis, ofansif ortasaha merkez/sağ/sol mevkisinde görev alıyor.



Şüphesiz FM 2016 wonderkid listesinde yer alacak olan Ianis Hagi'yi hiç görmediyseniz attığı gollere bir göz atın, kararı kendiniz verin.

Yorumlar

  1. hagi inat edip romanyada tutmazsa iyi olur.şöyle genç oyuncu yetiştirebilen takımlardan birine giderse messi, ronaldo gibi ünlü olur.çok yetenekli

    YanıtlaSil

Yorum Gönder