En İyi Sağ Bekler - 10 Transfer Önerisi


En İyi Sağ Bekler
Futbola merakı olan çocuklar genellikle kendilerine forvet, orta saha oyuncularını örnek alırlar. Örnek alınan futbolcuların orta sahanın daha gerisinde yer alması çok nadir görülür. Sebebi bu mudur bilinmez ama gerek Football Manager oyununda gerekse gerçek hayatta yetenekli sağ beklere pek sık rastlanmaz. Acil sağ bek transferi yapmak isteyenler, aşağıda bu mevki için mükemmel özelliklere sahip 10 futbolcuya bir göz atabilir.

Aşağıdaki liste FM 2015 içindir, Football Manager 2016 en iyi sağ bek listesi için TIKLAYIN.

1- Philipp Lahm
Sağ bek, sol bek ve hatta orta saha merkez mevkilerinde oynayabilen Lahm, sağ bek adaylarının içinde herkesten bir adım önde

2- Marquinhos
20 yaşındaki yetenekli sağ bek oyuncusu, daha çok defans merkezde oynatılıyor olsa da sahip olduğu özellikler onu sağ bekler içinde de üst sıralara taşıyor.

3- Marc Bartra
Eğer üst düzey bir kariyere sahip bu defans oyuncusunu alabilirseniz, Football Manager oynarken uzun bir süre sağ bek mevkisi için endişe etmenize gerek kalmayacak.

4- Benedikt Höwedes
Defansif hattın her yerinde oynayabilen, deneyimli bir futbolcu. Hiçbir FM 15 menajerinin hayır diyemeyeceği türden bir oyuncu.

5- Sheamus Coleman
İngiliz premier liginin en iyi sağ beklerinden bir tanesi. Football Manager 2015'te Onu alabilmek için cüzdanınızı iyice hafifletmeniz gerekebilir.

6- Martin Caceres
Çoğu kişi tarafından dikkate alınmasa da, Uruguaylı futbolcu sağ bek pozisyonu için oldukça iyi bir tercih.

7- Daryl Janmaat
Newcatle United formasıyla Premier Lig'de ter döken Hollandalı futbolcu, sağ bekte gösterdiği başarılı performansla çok daha iyi bir takımda olmayı hak ediyor.

8- Pablo Zabaleta
İlerleyen yaşına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyen City'nin deneyimli sağ bek oyuncusu, sağ bek pozisyonu için garanti bir seçim olacaktır. Ama almak için çok fazla para harcanması gerekecek.

9- Gilberto Moraes Junior
Sabırlı olabilen, sağ bek için acelesi olmayan menajerler için mutlaka alınması gereken bir sağ bek. Sezon başındaki performansı sönük olsa da uygun bir yönetim sayesinde büyük işlere imza atabilecek kapasitede.

10- Cesar Azpilicueta
Premier Lig'de parmakla gösterilen defansif oyuncular arasında yer alıyor.FM 2015'te Sağ bek pozisyonuna demir atacak kapasitede bir futbolcu. Paranız yetiyorsa kaçırmamalısınız.

Yorumlar